Zonwering

divider

Fincke en zonwering. Wij bieden u een breed assortiment aan binnenzonwering. Door binnenzonwering te plaatsen bepaald u zelf de lichtval in huis. Door te spelen met de lichtinval zorgt u voor de hinderlijke zon. Zowel decoratief als functioneel. In de zomer goed de warmte buiten houden en in de winter de warmte binnen houden. Wat ook meetelt in het energieverbruik. Zonwering kan ook bediend worden door middel van de iPhone. Laat u inspireren in onze vernieuwde Exposure store presentatie.

divider

Merken

divider

Homey

divider

Fincke en Homey. Je hele huis in je hand. Homey verbindt al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën. Bestuur je huis vanuit één app. Automatiseer je huis met Flow, speel je favoriete muziek en bespaar energie met inzichten. Homey is dé centrale plek voor je slimme huis.

Homey werkt met de merken die je al hebt en met meer dan 40.000 ondersteunde apparaten, werken je huidige apparaten waarschijnlijk ook al met Homey. Homey leert nieuwe apparaten door het installeren van Apps – net zoals een smartphone.

divider