Vloeren – Tapijt

divider

Fincke en tapijt. Wij bieden u een mooi assortiment tapijten, wat uw woning een warme en luxe uitstraling geeft. De voordelen van tapijt is een sfeervolle zachte ondergrond en gemakkelijk in onderhoud. Ook het combineren met meubels en gordijnen bieden veel mogelijkheden. Op uw trap gestoffeerd als vaste vloerbedekking of als stijlvolle traploper met traproede. Wij adviseren u graag in de mogelijkheden.

divider

Merken

divider

Vloeren – PVC

divider

Fincke en PVC vloeren. Wij zijn uw specialist in PVC vloeren. PVC vloeren zijn zeer populair, dit komt omdat het in iedere ruimte in huis geplaatst kan worden. Een PVC vloer is zeer geschikt om te plaatsen op vloerverwarming en ook in vochtige ruimtes. Er is een ruim assortiment in design stroken en tegels.

De voordelen van PVC zijn:

  • Hoge slijtvastheid
  • Geschikt op vloerverwarming en verkoeling
  • Duurzaam
  • Vochtbestendig
  • Makkelijk in onderhoud

Graag adviseren wij u in de mogelijkheden en kleuren. Deze zijn in onze showroom ruim aanwezig.

divider

Merken

divider

Vloeren – Vinyl

divider

Fincke en vinyl vloeren. Vinyl vloeren is een voordelige keuze voor in huis. Gemakkelijk in onderhoud en leverbaar in mooie designs. Naadloos op 400 breed bijna niet te onderscheiden van een houten vloer. Ook hierin willen wij u graag adviseren.

divider

Merken

divider

Vloeren – Marmoleum

divider

Fincke en Marmoleum. Marmoleum vormt een natuurlijke keuze van uw vloer die uitstekend scoort op het gebied van recycling. Het gaat om 97% natuurlijk materiaal. Het word gemaakt van lijnolie in combinatie met kurkement (van de kurkboom) en is leverbaar in banen van 200 cm breed en met een ruim assortiment in kleuren en kwaliteiten. Ook te plaatsen met diversen patronen. Marmoleum stofferen is een apart vak, wat om specialisten vraagt op stofferings gebied.  Laat u door ons adviseren in onze showroom.

divider

Merken

divider