Raamdecoratie

divider

Fincke en raamdecoratie. Wij bieden u een ruime keuze in : gordijnen – inbetweens – en vitrage. Mooie sfeervole stoffen in transparante en in ondoorzichtige stoffen met print of geweven patroon. Door ons eigen atelier geconfectioneerd in diverse plooi mogelijkheden. Zoals de enkele plooi – de vlinderplooi en als wave-gordijn. Ook op zeilringen met roede is zeer fraai. Plaatsing op design roede of op een rail. Alles wordt door ons vakkundig gemeten en geplaatst. Laat u inspireren in onze showroom.

divider

Merken

divider

Homey

divider

Fincke en Homey. Je hele huis in je hand. Homey verbindt al je apparaten thuis, van verschillende merken en technologieën. Bestuur je huis vanuit één app. Automatiseer je huis met Flow, speel je favoriete muziek en bespaar energie met inzichten. Homey is dé centrale plek voor je slimme huis.

Homey werkt met de merken die je al hebt en met meer dan 40.000 ondersteunde apparaten, werken je huidige apparaten waarschijnlijk ook al met Homey. Homey leert nieuwe apparaten door het installeren van Apps – net zoals een smartphone.

divider